Razvod i podjela imovine (savjet iz iskustva)
Nažalost, došlo je vrijeme da i ja pišem u ovoj rubriki... Razvodim se nakon 10 godina braka. Nije bilo nikakve prevare, jednostavno smo se udaljili, ali sad nastaje problem oko stana koji smo kupili na kredit. On misli da mu pripada više jer je imao veću plaću, a ja sam uvjerena da se sve dijeli po pola. Atmosfera u kući je užasna, jedva komuniciramo. Treba mi netko tko je stručan, ali i ljudski nastrojen, da nam pomogne to podijeliti bez da se poubijamo na sudu. Ima li tko iskustva s nekim dobrim odvjetničkim uredom u Zagrebu ili okolici?
5 Views

Žao mi je što prolaziš kroz to, znam koliko je stresno. Ja sam kroz taj pakao prošla prije tri godine. Najbitnije ti je da ne slušaš njegove priče o "većoj plaći" – zakon je tu prilično jasan, ali ti treba netko tko će to službeno potvrditi i zaštititi tvoje interese. Ja sam tada istraživala opcije i našla odlične informacije na https://odvjetnici-hr.com/ Tamo su navedeni odvjetnici koji znaju kako voditi te osjetljive obiteljske sporove. Moj savjet ti je: uzmi odvjetnika što prije, čak i ako misliš da se možete dogovoriti, čisto da imaš pravni štit iza sebe. Drži se, proći će i to!