Kiberidman turnirləri canlı izləmək üçün ən yaxşı platformalar hansılardır?
Salam dostlar! Mən tez-tez kiberidman turnirlərini izləyirəm, amma hərdən yayım keyfiyyəti məni qane etmir. Bəzi platformalarda donmalar olur, bəzilərində isə görüntü keyfiyyəti aşağı olur. Həqiqətən yaxşı, keyfiyyətli yayımlar üçün hansı platformalara baxmaq lazımdır? Siz hansı platformalardan istifadə edirsiniz? Pulsuz və ya pullu, fərqi yoxdur, əsas odur ki, keyfiyyətli olsun. Bu mövzuda tövsiyələrinizi gözləyirəm. Hər birinizə təşəkkür edirəm!
7 Views

Mənim fikrimcə, kiberidman turnirlərini canlı izləmək üçün ən yaxşı platformalar Twitch və YouTube-dur. Bu platformalar demək olar ki, bütün böyük turnirləri yayımlayır və adətən yüksək keyfiyyətli görüntü təklif edirlər. Bundan əlavə, bu platformalarda chat funksiyası da var, bu da digər azarkeşlərlə ünsiyyət qurmağa imkan verir. Bəzi turnirlərin rəsmi saytlarında da canlı yayımlar olur, amma onların keyfiyyəti həmişə eyni olmur. Ola bilsin ki, 1xbet rəylər azerbaycan saytında bu mövzu ilə bağlı müzakirələr də oxumaq olar, çünki orada da kiberidman azarkeşləri var. Ümumiyyətlə, Twitch və YouTube ən etibarlı variantlardır.