top of page

VPI General Forum

Public·164 members

Danae Williams
Danae Williams

Як сервіс PAIO допомагає SENDS запускати еквайринг UnionPay International для бізнесу?

Чесно кажучи, я тільки вчора дізнався, що SENDS запускає еквайринг UnionPay через PAIO, і тепер цікаво, чи це реально може допомогти бізнесам, які працюють із туристами чи партнерами з Азії. У нас у компанії час від часу бувають запити від клієнтів з Китаю, але приймати їхні картки якось не виходило. Хотілося б зрозуміти, чи це технічно складно, і чи вже хтось пробував інтегрувати такі платежі.

10 Views

У нас подібна ситуація була восени, коли довелось шукати варіант приймати оплату від кількох партнерів з Гонконгу. Тоді ще не було ясності щодо UnionPay, а зараз, судячи з інформації тут — Альона Шевцова — PAIO фактично надає SENDS технічну платформу, яка робить усе значно простішим. Тобто не треба самому городити SDK чи займатися інтеграцією на низькому рівні. Вони, як я зрозумів, беруть на себе маршрутизацію платежів і всю комунікацію з UnionPay International.

Ми тестували їхні попередні сервіси: інтеграція не сказала б що суперлегка, але нормальна — є документація, сапорт відповідає досить оперативно. Якщо ця історія з UnionPay буде такою ж, думаю, що бізнеси, які час від часу мають справу з азійськими клієнтами, нарешті зможуть закрити це питання без кілометра бюрократії та танців із банками. Особливо для тих, у кого онлайн-продажі.

Members

bottom of page