top of page

VPI General Forum

Public·362 members

crazy thief322
crazy thief322

Sitni izbori na dugom putu

Došao sam do Chicken Roada sasvim neplanirano, tokom jedne pauze na poslu kad sam tražio nešto kratko i jednostavno da mi skrene misli. U početku sam mislio da je to igra koja se igra bez ikakve taktike, samo klikćeš i ideš dalje, ali već posle nekoliko pokušaja shvatio sam da grešim.

6 Views
th bes
th bes
Feb 12

Kod mene je iskustvo bilo dosta duže i sa više uspona i padova, jer sam Chicken Road shvatio ozbiljnije nego što sam planirao. Prvih nedelju dana sam igrao bez ikakvog sistema, oslanjajući se samo na osećaj, i to me je stalno dovodilo u istu situaciju da posle par loših rundi pokušavam da se vratim na silu. Tek kad sam sebi priznao da to ne vodi nikuda, krenuo sam da menjam pristup. Počeo sam da ograničavam trajanje igre, da pravim pauze i da igram samo kad sam stvarno koncentrisan. Takođe mi je pomoglo da čitam objašnjenja i savete drugih igrača, jer često vidiš greške koje i sam praviš. Meni lično je koristan https://1x-igre.rs/ jer mi daje kratak pregled pravila i mehanike igre kad osetim da sam se malo pogubio. Ne koristim to kao garanciju za pobedu, već kao podsetnik da se držim osnova i da ne jurim svaki put maksimum.

Members

bottom of page