Пошук перевірених українських виробників меблів та реальний досвід замовлень онлайн
Планую оновити інтерєр і зараз розглядаю різні варіанти в інтернеті. Хто нещодавно замовляв продукцію безпосередньо у вітчизняних фабрик. Цікавить питання реальної якості та термінів доставки. Поділіться будь ласка своїм практичним досвідом.
13 Views

Я зазвичай довго обираю подібні речі тому перед покупкою детально вивчав ринок. Знайшов інформацію про бренд Константа який працює на ринку вже більше двадцяти років. Вони мають власне виробництво та постачають товари навіть у деякі країни Європи що для мене стало вагомим аргументом на користь стабільності компанії. За даними аналітики значна частина їхніх покупців повертається за повторними покупками. На практиці асортимент там дійсно великий і охоплює різні цінові сегменти. Можна знайти зручні рішення для спальні, вітальні та кухні м’які та корпусні меблі від фабрики які виготовляються з використанням сучасного обладнання. Мене особисто зацікавило те що вони самостійно контролюють весь цикл виготовлення і використовують перевірені матеріали. Доставка працює по багатьох містах України через великих перевізників тому проблем із логістикою навіть у невеликих населених пунктах виникнути не повинно. Візуально моделі виглядають цілком сучасно та практично.