Які офіційні дані про борги людини можна перевірити онлайн?
Привіт усім! Маю запитання щодо того, які саме офіційні дані про борги людини реально перевірити онлайн. Мені важливо розуміти, наскільки повною є ця інформація, чи можна побачити всі види фінансових зобов'язань, наприклад, прострочені кредити, судові рішення, штрафи. Чи є якісь обмеження щодо доступу до такої інформації? Потребую перевірити одного потенційного партнера, тому це питання для мене зараз дуже актуальне.
3 Views

Звісно, цілком можливо отримати значний обсяг офіційної інформації онлайн. Я сам нещодавно шукав такі дані і з'ясував, що існують спеціалізовані ресурси, які агрегують інформацію з державних реєстрів. Наприклад, на https://scanbe.io/debtors можна перевірити дані з Єдиного реєстру боржників Міністерства юстиції України. Це дозволяє побачити прострочені кредити, а також чи є у людини податки та штрафи. Завдяки таким сервісам можна дізнатися про публічні борги, інформацію щодо виконавчих проваджень, судових справ, а також перевірити, чи є людина у розшуку. Це дуже допомагає ухвалювати виважені рішення.