top of page

VPI General Forum

Public·794 members

Robert Ford
Robert Ford

Які офіційні дані про борги людини можна перевірити онлайн?

Привіт усім! Маю запитання щодо того, які саме офіційні дані про борги людини реально перевірити онлайн. Мені важливо розуміти, наскільки повною є ця інформація, чи можна побачити всі види фінансових зобов'язань, наприклад, прострочені кредити, судові рішення, штрафи. Чи є якісь обмеження щодо доступу до такої інформації? Потребую перевірити одного потенційного партнера, тому це питання для мене зараз дуже актуальне.

3 Views

Звісно, цілком можливо отримати значний обсяг офіційної інформації онлайн. Я сам нещодавно шукав такі дані і з'ясував, що існують спеціалізовані ресурси, які агрегують інформацію з державних реєстрів. Наприклад, на https://scanbe.io/debtors можна перевірити дані з Єдиного реєстру боржників Міністерства юстиції України. Це дозволяє побачити прострочені кредити, а також чи є у людини податки та штрафи. Завдяки таким сервісам можна дізнатися про публічні борги, інформацію щодо виконавчих проваджень, судових справ, а також перевірити, чи є людина у розшуку. Це дуже допомагає ухвалювати виважені рішення.

Members

bottom of page