top of page

VPI Support

Public·387 members

Duke Evan
Duke Evan

Нічний візит на дачу і чому звичайного паркану більше не вистачає

У мене наприкінці весни стався дуже неприємний випадок, коли якісь волоцюги розбили вікно в нашому заміському будинку і залізли всередину, перевернувши догори дриґом усі кімнати в пошуках інструментів та металу. Збитків там було не так багато, як просто залишився жахливий психологічний осад і постійне відчуття того, що твоя приватна територія повністю відкрита для будь-якого прохожого, тому зараз терміново шукаю дієвий спосіб захисту.

6 Views
th bes
th bes
5 days ago

Я пройшов крізь цей сором пару років тому, коли з мого гаража посеред ночі винесли дорогий велосипед і комплект зимової гуми, після чого стало ясно, що високий паркан і злий собака — це взагалі не панацея проти підготовлених візитерів. Довго консультувався з фахівцями, вивчав час доїзду різних екіпажів по нашому району і в підсумку зрозумів, що єдиний реальний варіант зберегти нерви — це коли за об'єктом цілодобово стежать оператори. На сьогоднішній день у мене всюди підключена сучасна пультова охорона від компанії Шериф, і я нарешті почав нормально спати по ночах, не прислухаючись до кожного шурхоту гілок за вікном. Головна моя порада на основі власного досвіду — під час монтажу датчиків обов'язково просіть майстрів налаштувати імунітет на домашніх тварин, якщо у вас є кіт чи пес, щоб уникнути хибних спрацювань і зайвого адреналіну серед ночі. Система працює безперервно, акумулятори тримають заряд навіть при повному відключенні світла в селищі, а хлопці на брендованих машинах чергують у нашому секторі постійно, тож реагування на тривогу відбувається миттєво.

Members

• Anna
    Anna
  • Mike Sox
    Mike Sox
  • Peter Jones
    Peter Jones
  • Madina Tarin
    Madina Tarin
  • Lucia Serrano
    Lucia Serrano
bottom of page