Чому варто перейти з одноразових дудок на нормальні багаторазові системи
Я підрахував свої витрати на кольорові одноразові електронки за минулий місяць і просто жахнувся, адже на це пішло майже півтори тисячі гривень, при тому що половина з них втрачали смак вже на третій день використання. Хочу перейти на щось багаторазове, але мене дуже лякає перспектива самостійно розбиратися в усіх цих кнопках, екранах, замінах вати та налаштуваннях потужності, про які постійно говорять досвідчені вейпери.
12 Views

Цей міф про складність обслуговування сучасних вейпів давно застарів, оскільки сучасна індустрія пропонує безліч варіантів, які працюють взагалі без кнопок і активуються просто від звичайної затяжки.
, де представлений величезний вибір простих систем початкового рівня, здатних заощадити купу ваших коштів порівняно з постійним оновленням одноразок. Користуватися такими под-системами неймовірно просто: ви один раз купуєте компактний акумуляторний блок, купуєте до нього баночку улюбленої рідини з потрібною міцністю та смаком і просто підливати її за мірою використання через спеціальний силіконовий отвір. Це не тільки зменшує кількість пластикового сміття, яке ми викидаємо в природу разом із використаними акумуляторами одноразових девайсів, а й відкриває доступ до сотень унікальних смакових поєднань, які ви ніколи не знайдете в готових закритих системах.