müxtəlif onlayn xidmətləri müqayisə edirəm və bir
Uzun müddətdir ki, müxtəlif onlayn xidmətləri müqayisə edirəm və bir nəticəyə gəlmişəm – ən yaxşı platforma istifadəçiyə seçim hüququ verəndir. Məsələn, hansı bildirişləri almaq, profil məlumatlarını necə yeniləmək, hesabı bağlamaq istədikdə nə etmək lazımdır – bunlar aydın olmalıdır. Azərbaycanda bu baxımdan önə çıxan platformalar barədə məlumatınız varmı? Öz müşahidələrinizi bölüşsəniz, məmnun olaram.
5 Views

Gün ərzində yığılan yorğunluqdan sonra bəzən sadəcə sakit, rahat və eyni zamanda maraqlı bir məkanda olmaq istəyirsən. Bu səbəbdən mən tez-tez müxtəlif onlayn platformaları ziyarət edir, onların atmosferini hiss etməyə çalışıram. Bu gün yaşadığım təcrübə tamamilə gözlənilməz oldu səhifəsinə daxil olarkən heç nə gözləmirdim, ancaq gördüklərim məni heyrətə gətirdi. Burada hər şey insanın psixologiyası nəzərə alınmaqla qurulub. Rənglər, yazılar, düymələr — hər şey harmonikdir. Mən bu platformada vaxt keçirməkdən böyük zövq alıram. Çünki o, nəinki yormur, əksinə enerji verir. Məncə, bu cür məkanlar hər kəsin həyatında olmalıdır. Xüsusilə də uzun bir gündən sonra bir az dincəlmək istəyənlər üçün.