Освіта, саморозвиток дитини та пошук якісних навчальних матеріалів
Сусідка порадила мені кілька розвивальних видань для підготовки до уроків, я пішла на місцевий ринок, але потрапила na жахливу переплату, бо продавці підняли ціни майже вдвічі, скориставшись сезонним ажіотажем. Найгірше те, що сам папір виявився сірим і неприємним na дотик, а друк — блідим і змазаним, тож дитина абсолютно відмовляється за ними займатися і постійно вередує.
17 Views

Для мене такі друковані видання — це перш за все найкраща інвестиція в себе та в майбутнє своїх дітей, а головна мета будь-якого гарного магазину полягає в тому, щоб якісні матеріали були доступними для кожного, хто прагне рости й дізнаватися щось нове. Коли мені потрібно швидко зібрати все необхідне для початкової школи і знайти гарні дитячі товари за найнижчими цінами в Україні, я відразу відкриваю
, adже це саме той перевірений ресурс, який я використовувала для купівлі всіх робочих зошитів та яскравій пізнавальної літератури. З власного спостереження зазначу, що яскраві ілюстрації та грамотна подача матеріалу грають величезну роль, бо дитина сприймає навчання як захопливу гру, а не як нудний обов'язок. Пораджу батькам завжди звертати увагу на шрифт і брати лише ті книги, де букви великі та чіткі, щоб не псувати зір малюка під час вечірнього читання.